Hogyan találod meg gyorsan és biztosan a párodat?

Speciális portréfotók készítése, melyek megoldást hoznak gondjaidra! Üzenj a lenti űrlapon, vagy hívhatsz máris: 0630 9428 553

Társkereső portréfotózás, ebben van valami különlegesség? Igen! Vannak fotók, amelyek érzelmeket váltanak ki másokból. Még nem is láttak, de szimpatikussá
válsz! Még nem beszéltek veled, de izgalomba hozod őket! Ilyen fotókat kaphatsz tőlem!

A társkeresőkre feltett fényképeknek az a célja, hogy minél előbb megtaláljad az igazit!De vajon miért nem úgy működik ez, ahogy elsőre gondolnád?

 

Miért van fenn több társkeresőn a fényképed, és miért vagy eredeménytelen?

Hogyan működik ez a magányos férfiaknál és a társ nélküli nőknél?

Sok társkeresőn láttam már rengeteg fényképet, és rájöttem, hogy mi a baj!

A társkeresőn lévő portréfotókon van egy hiba, ami szinte az összes képen megtalálható! Tudod mi ez a hiba? Elárulom! A fényképekkel az a baj, hogy neked tetszenek és azt hiszed, hogy mások egyből odalesznek érted! Egy szakember szemével nézve azonban ezek a képek magánjellegűek. Azt értem alatta, hogy aki téged ismer, annak is szimpi vagy a képeken, mert látott már, beszélt veled, ismeri a gesztusaidat, a különböző arcaidat. De egy idegennek nem ez kell. A telefonnal készült képek nagyon torzítanak! Ezeket észre sem veszed! Egy társkereső, aki a te portréfotóidat nézi, más szemmel látja a képeidet! A szemünk észrevétlenül alkalmazkodik a rossz képekhez is. Például egy egész halovány, zajos képen te azonnal felismered magadat, míg másnak egy furcsa szellemkép vagy, aki esetleg egy furcsa képet vág! Nekem sok ismerősöm van, és időnként küldenek olyan képeket magukról, hogy csak azért ismerek rájuk, mert tudom, hogy ki küldte! Hidd el, így van ezzel más is! Arról nem is beszélve, hogy egy társkereső képeit válogatva mindenki egy kicsit kritikusabb, kicsit válogatósabb és egy-egy gyanús jel azonnal hihetetlen nagyra nő a szemében! Egy magányos ismerősöm elég testes volt, kifejezetten olyan képeket rakott fel magáról, amin csak a feje látszódott! Nem ért el vele sikereket! Egy-egy személyes találkozó hamar végetért, mert nem volt őszinte a képe! Mert ez a másik szempont! Amikor szépen megválogatjuk, melyik fotót is rakjuk ki magunkról! Szépen eltüntetve azokat, ahol nem tartjuk magunkat „szépnek”! A szépség is ám egy relatív fogalom!

 

Az általam készített fotók őszinték, de van egy különlegességük: szimpátia és bizalom árad belőlük.

A tökéletes technikai felszerelés, a hozzáértő beállítás és jól megteremtett hangulat mindent visz!

A leendő párod nem tökéletes alakú és a legújabb divat szerinti ruhákban pózoló emberre vágyik!

Téged keres, akiben társra lelhet!

Ezt pedig elsőre a te jól elkészített portréfotóidat nézegetve találja meg!

Az én tapasztalatom az, hogy egy jó fénykép beleég a szemlélőjébe és amikor személyesen is meglátja az illetőt, az a jó fényképpel azonosítja azonnal.

Szinte ráhúzza a szimpi fényképet a valóságos alakra és máris megelevenedik a sokszor megnézett mozdulatlan kép!

Te pedig… bármilyen hihetetlen… nem hiszed el, de célba értél! A társkereső portréfotózás győzelme ez!

Mi történik, ha nem jelentkezel be egy ilyen fotózásra? Különösebben semmi.
Mi történik, ha bejelentkezel egy ilyen fotózásra, és készülnek rólad portréfotók? – Nagy, pozitív változások történnek veled! 

Kell-e rólam egyáltalán profi fotó?

A legtöbben azt gondolják, hogy tökéletesen jók azok a szelfik, amiket lépten-nyomon készíthetnek magukról. Tökéletesen jó az is, amit a barátok csináltak rólad. Jobb nem leszel, ez vagy te, fogadjon el így egy idegen, máris nincs utólagos csalódás. Ezek nem jó gondolatok.
Ha elmész egy rendezvényre, egy akármilyen buliba, egy osztálytalálkozóra, vagy találkozol egy régi ismerőssel – felöltözöl. Egy odaillő ruhába. Megtiszteled az illetőt, a helyet, az alkalmat azzal, hogy felöltözöl hozzá. Társat keresel? Tiszteld meg őt azzal, hogy készíttetsz neki egy igazi fotót magadról. Ahogy nem egy magadra tekert lepedővel indulsz el egy bálba, úgy egy társkeresőre se tölts fel amatőr fotót. Hidd el, ez nem olyan egyszerű. Egy igazi társra lelni a világ legbonyolultabb feladata. Ám néhány alapvető hozzáállással „varázslatok” történnek! Jegyezd meg: történnek! Nem feltételes módban, hanem valóban! Néhány igazi kép rólad szimpatikussá, különlegessé tesz!