Kaszás Attila fényképész

Szezám, tárulj! A portréfotó varázslata!
Szezám, tárulj! A portréfotó varázslata! Ali Baba egy varázsigét mormolt a kincses barlang előtt, és az feltárult a szavak hatására. Ali Baba mérhetetlenül gazdag lett! A varázsige ismerete tette gazdaggá. Vajon mi is juthatunk ilyen nagy hatalmú varázsigék birtokába? Talán meglepődsz, hogy éppen tőlem hallod meg a választ: igen! Mi hát ez a varázsige, elmondjam-e, […]

Kaszás Attila fényképész

Szezám, tárulj! A portréfotó varázslata!

Ali Baba egy varázsigét mormolt a kincses barlang előtt, és az feltárult a szavak hatására. Ali Baba mérhetetlenül gazdag lett! A varázsige ismerete tette gazdaggá. Vajon mi is juthatunk ilyen nagy hatalmú varázsigék birtokába? Talán meglepődsz, hogy éppen tőlem hallod meg a választ: igen! Mi hát ez a varázsige, elmondjam-e, elmondhatom-e neked? Még hogy elmondhatom-e? Muszáj elmondanom, mert tudd meg, gazdaggá szeretnélek tenni, mérhetetlen gazdagságot szeretnék felkínálni neked! Nagyobb dolgot adok neked egy varázsigénél, jól figyelj!
A szavakra nem mindig figyel fel a legtöbb ember, mormolhatsz nekik akármit, lehetsz kedves valakivel, udvarolhatsz neki, vagy szép szavakkal dicséred őt. A legtöbbször nem hat, nagyon kevés az eredmény. De megfigyelted-e már, hogy a szavakon túl nagyobb varázslatok is vannak? Gondolj arra, hogy mi történik, ha meglátod kedvenc sztárodat egy magazin címlapján? Azonnal hormonok szabadulnak fel benned, pedig nem is olvastad még el, hogy mit írnak róla. Szavak nélkül is rád jön a szívdobogás és felpezsdül a véred, és izgatottá válsz!
Elég egy pillantás és egy ütős portréfotó szinte mindenkit megérint, mellbe vág, elindít egy érzelmi hullámot, és ha ismer téged, ha nem, azonnal  kíváncsivá teszi a szemlélőt! A barlang feltárul, a kincsek felvillannak, és te csak értetlenül állsz, hogy miként kerültél a siker zegzugos, izgalmakkal, élményekben gazdag labirintusába?
Persze, egy másik varázsigét is elárulok neked, amivel elindíthatod a siker szériádat! Töltsd ki az alábbi űrlapot és írd be az elképzelésed rovatba: „Szeretnék nagy sikereket elérni!”. Ezek után egy időpontot egyeztetünk, a fotózás rám bízod, és ennyi! A varázslat megtörténik, a várva várt csoda nem marad el!

Szezám, tárulj! A portréfotó varázslata!