Bemutatkozó portréfotók

A jó fénykép felkeltette a pályázatok elbírálóit!

Egyik ügyfelemnél leépítés miatt az egész osztályt megszüntették. Ő azonnal bemutatkozó portréfotó sorozatot készíttetett nálam. Mikor megmutatta kollégáinak, azok megmosolyogták emiatt. Kollégái egyszerű igazolványképeket mellékeltek a pályázatukhoz.Ledöbbentek azonban mikor ügyfelem sorra kapta a kedvező ajánlatokat, holott semmivel sem volt képzettebb, tapasztaltabb náluk! A jó fénykép felkeltette a pályázatok elbírálóit.

 

Önéletrajzi fotó, bemutatkozó fénykép, LinkedIn fotó

A fotózás 25-30 perces, kb. 30 felvétel készül legalább három háttérrel, klasszikus portréfotó beállításokkal. A csomag 5 választott képből áll: az 5 db képet retusáljuk megbeszélés szerint. Lehetőség van külön árlista alapján több képet választani.

Ez a fényképezés klasszikus portréfotó beállításokat tartalmaz. A kiválasztott fotókkal biztos sikerrel lehet pályázhatsz olyan állásokra, melyeknél fényképet kérnek. A legtöbb ember egy igazolványképet, vagy saját maga által készített egyszerű fotót mellékel. Ezek általában dokumentum jellegűek, nem emelkednek ki az átlagból. Az általam készített portréfotók egyedi világításokkal készülnek, az arcod előnyös megmutatása érdekében. A választott portréhátterek, a beállítások egyénre szabottak. Minden esetben próbaképekkel, próbafényekkel kezdek, hogy az eredmény kiemelkedő, rád leginkább jellemző legyen.

Felhasználható: pályázatokra, weblapra, linkedIn, facebook profilhoz vagy kiadványokba. Az ötképes önéletrajzi fotósorozat ára: 20.000,-Ft.
Többet szeretnél ennél? Kérj ajánlatot tőlem!
Hívjál a +36309428553 telefonszámon, vagy kérj ajánlatot a lenti űrlapon!

    Segítek neked! Tervezek neked egy ajánlatot!
    Töltsd ki az űrlapot
    és küldd el! Köszönöm!