A három legnagyobb tévhit, hogy miért nem kellenek rólad profi fotók:

A beküldött fotómra rá sem néznek, mikor pedig behívnak, rögtön látják, hogy én vagyok az ő emberük.

Ez egyáltalán nem igaz, hiszen egy állásra, pályázatra sokan jelentkeznek. Gyakori, hogy mindenki megfelel a követelményeknek, tehát nagy a jelentősége a beküldött fényképnek is, mert az is döntő lehet a kiválasztásban!

Nincs jó fényképarcom, sajnos a képem nem fog bejuttatni, inkább egy homályos igazolványképet küldök be, nehogy a kinézetem miatt még csak be sem hívjanak.

Ez egyáltalán nem igaz, hiszen nálunk klasszikus portréfotók készülnek, ami azt jelenti, hogy világításokkal, hozzáértő beállításokkal, harmonikus hátterekkel olyan egyéniséget alakítunk ki bárkiből, hogy az szimpatikus, bizalmat keltő lesz az általunk készített fényképeken. A nálunk készült képet bátran feltöltheti weblapra, álláshirdetésre, pályázatra, a siker biztos lesz!

Nincs időm nekem itt jó pofákat vágni, megjátszani magam. Nem bírom az erőltetett, mesterkélt fotózást, tehát csak egy igazolványképet adok be, az legalább eredetiben mutat engem!

Ez egyáltalán nem igaz, hiszen nekünk is az a célunk,hogy a képek elkapott pillanatok, természetesek legyenek. Erre nekünk különféle hatásos módszereink vannak, amit állandóan fejlesztünk, finomítunk! Sok embertípust ismerünk, a fényképezés első része a fotózandó személy megnyugtatása, feloldása. A legtöbb fotózás 25 perces, vagy maximum 1 órás. Ennyi ideje mindenkinek van, képeink célzottan a témára koncentrálnak, tehát a felvételek természetesek, profi eredménnyel!

forgifs.com
Győzd le a gátlásaidat és gyere el hozzánk!

Töltsd ki a lenti űrlapot és adok neked egy árajánlatot!