Társkereséshez fotók készítése

Társkereséshez fotók kellenek?

Azt hiszed, hogy ennél könnyebb nincs is, aztán egyszerre csak azt tapasztalod, hogy valami nem stimmel. De vajon mi? Nekem nagy gyakorlatom van az ilyen témájú fotók készítésében és annak is utána jártam, miért van az, hogy az ember kiteszi a legjobbnak vélt fotóit, és mégis néma csend a fiókodban, válaszra nem nagyon méltatnak. A legtöbb esetben az a hiba, hogy ami neked tetszik magadban, az nem biztos, hogy másnak felkelti a figyelmét. Kicsit el kell távolodnod magadtól, hogy egészben és más szemmel tekints önmagadra! Ez nem megy egyszerűen, de bonyolultan sem! Mert mondjuk, ahol szép a tekinteted, ott a háttérben egy omladozó ház van, vagy egy vilanyoszlop, vagy egy behajtani tilos tábla, vagy valami olyan, ami elviszi egy idegen tekintetét. Pontosabban megzavarja, és ezzel semmitmondóvá teszi a felvétel egészét. De más fontos dolgok is vannak itt. A hétköznapi képek, amelyeket azért töltesz fel, mert azt akarod mutatni, hogy te ilyen vagy, ilyennek szeressenek, nem biztos, hogy jók. Először is manapság mindenki /én is, nehogy azt hidd, hogy ellenzem!/ telefonnal fotózgat, és telefonnal fotózgatják.

Manapság már kitűnő képeket lehet készíteni ezekkel a készülékekkel, de azért a fotózáshoz érteni is kell. Mik a hibák? A telefonos objektívek kivétel nélkül torzítanak. Ezt a szemünk legtöbb esetben azonnal korrigálja, és észre sem vesszük. De egy idegennek nem korrigálja a szeme, mert még nem látott. Tehát mit lát? Hogy ez az elhúzott fejű, kissé fura arcú ember tette fel magáról a képeket. Magányos, társra vágyik, és számára az jön le, hogy bizony jó oka is van arra, hogy nem talál magának társat. Lehet, hogy ez most humoros és nevetsz rajta, de a valóságban valóban ez történik! A másik hiba pedig a környezet nem odaillősége. Ha te szeretsz vitorlázni, és sok kép készül rólad vitorlázás közben, és ezeket a képeket rakod fel, hát gondolj bele a másik ember szemszögéből. Lehet, hogy ő nem tud vitorlázni, tehát máris megijed tőled. Lehet, hogy azt gondolja, egy ilyen vitorlázós, gazdag pasasnak, vagy nőnek csak egy alkalmi partner kell, tehát máris tovább lapoz. De akár gombázhatsz is a képeiden, máris megzavarja a lehetséges partneredet az a ruha, amit főleg gombászáshoz használsz. Persze, ne essünk át a ló túloldalára. Ne öltönybe, vagy kosztümbe gombásszál, vagy vitorlázzál, itt nem erről van szó!

Ha valaki társat keres, ehhez meg kell adnia neki a tiszteletet. Azt lássa, hogy ezek a képek neki készültek, megtisztelted, hogy magadról képeket készíttettél, szép ruhába öltöztél / a magad stílusában/.

Miért történik meg állandóan, hogy egy fotózás után az a visszajelzés, hogy nem tudja kezelni az illető a fiókját, annyi az érdeklődő?

Nyilván valamit én is teszek hozzá, megtalálom az arcod harmonikus, bizalmat sugárzó, romantikus részeit. Felfedezem egy kicsit a nőiességedet, ha nő vagy, és előtérbe hozom a férfias vonásaidat, ha férfi vagy. Valamit teszek hozzá én is, az biztos, de a legtöbbet te teszel ezért mégis! Mert adtál magadra, bátran eljöttél,és mint egy ajándékot adod át magadat valakinek. Aki ezt meglátva értékel, és felveszi veled a kapcsolatot! Lehet, hogy egymásra találtatok?

Társkereséshez fotók készítése