Kaszás Attila fényképész

A 4 legfontosabb ok, amiért jó portréfotók kellenek rólad!
A 4 legfontosabb ok, hogy legyenek rólad kitűnő portréfotók 1.Hogy vonzó legyél! Profi fotós vagyok, néhány perc után felfedezem, mi az, ami előnyös rajtad, ami kiemeli a pozitív tulajdonságaidat, ami által bizalmat keltesz, és jól nézel ki. Az egyéniségedhez megtalálom a harmonikus hátteret, de az arcodhoz is megkeresem a megfelelő világításokat. Átformállak képileg, átépítem a […]

Kaszás Attila fényképész

A 4 legfontosabb ok, hogy legyenek rólad kitűnő portréfotók

1.Hogy vonzó legyél! Profi fotós vagyok, néhány perc után felfedezem, mi az, ami előnyös rajtad, ami kiemeli a pozitív tulajdonságaidat, ami által bizalmat keltesz, és jól nézel ki. Az egyéniségedhez megtalálom a harmonikus hátteret, de az arcodhoz is megkeresem a megfelelő világításokat. Átformállak képileg, átépítem a fizikai képedet fényképpé.

2.Hogy egészségesebb legyél! Az egészség legfontosabb ismérve a jó közérzet! Azt érzed, hogy bárhol megjelennek a képeid, mindenhonnan pozitív visszajelzéseket kapsz! A közvetlen környezetedből is és távoli ismerősöktől is. Talán pici irigységet is észlelsz, ami szintén emeli az egészségérzetedet!

3.Jobb álláshoz juthatsz. Léphetsz feljebb a karrierlétrán! Aki alkalmazottat keres, vagy egy megbízható vállalkozót, a fényképeiden egészen biztosan elidőz – és a fényképeid meggyőzik őt, anélkül, hogy beszéltek volna veled. Mire te megérkezel, a fényképeid jórészt eladtak, neked már csak az igenekre csak fel kell tenned a pontot!

4.Több pénzed lesz! A bizalom, a szimpátia a portréfotóid láttán fokozatosan kialakulnak. Több lehetőséghez jutsz, több munkád lesz, és sokkal sokkal több pénzed, mintsem gondolnád!