Fotózás férfiaknak

Klasszikus és vagány stílusú férfi fotózás merész beállításokkal, biztos sikerre hangolva

Az Ellenállhatatlan

A fotózás a stúdióban és szabadtéren készül. Egy különlegesen elegáns ruhát is szerzünk. A Két órás fotózás során híres férfiak legütősebb beállításait valósítjuk meg a Te alkatodra szabva, stylist segítségével. Legalább 120 kép készül, ebből válogathatod ki a Neked tetsző 30 képet, amit retusálva, digitálisan. Ez a különleges képekből álló fotósorozat 30 db választott képpel 55.000,-Ft-ba kerül.

A Hódító:

A fényképezés a stúdióban készül. A másfél órás fotózás során kipróbálhatsz olyan klasszikus, jól bevált beállításokat, amikkel híres férfiak hódítottak. Különleges fényekkel, személyedet a legvonzóbbá tevő hátterekkel olyan képek készülnek, amelyek meggyőző erővel bizonyítják hódító képességeidet. A Hódító fotósorozat 20 db választott, nagyon ütős képpel 45.000,-Ft-ba kerül.

A Sármőr

Ez egy új fajta fotózás! Van egy nagy különlegessége: két olyan ruhadarabot adunk rád /zakó, ing, kalap, vagy valamilyen kiegészítő,/, ami nagyon trendi, nagyon divatos, nagyon menő! Sok embernek nincs megfelelő cucca, hogy egy  jó sorozata legyen, ezt ezért találtuk ki! Ezt azoknak ajánljuk, akik nem biztosak magukban, kicsit bizalmatlanok a világgal szemben, vagy akármi problémájuk az öltözködésükkel! A képek magukért beszélnek majd! A 45.000,-Ft-ért 15 db rendkívül jó képet kapsz retusálva, de ezekkel biztosra mehetsz!

Társkereső portréfotó:

A fotózás során közeli portréfotók készülnek, legfeljebb 1 egész alakos beállítással. A fényképezés 25 perces, az ebből választott 5 képet retusálva adjuk át. Ez egy klasszikus társkeresős képsorozat profi kivitelezésben. Ára: 12.000,-Ft 5 db választott retusált digitális képpel

1152 Budapest, Rákos út 86. telefon: +36309428553

Fotózás férfiaknak