Fotózás férfiaknak

Klasszikus és vagány stílusú férfi fotózás merész beállításokkal, biztos sikerre hangolva

A Hódító:

A fényképezés a stúdióban készül. A másfél órás fotózás során kipróbálhatsz olyan klasszikus, jól bevált beállításokat, amikkel híres férfiak hódítottak. Különleges fényekkel, személyedet a legvonzóbbá tevő hátterekkel olyan képek készülnek, amelyek meggyőző erővel bizonyítják hódító képességeidet. A Hódító fotósorozat 20 db választott, nagyon ütős képpel 65.000,-Ft-ba kerül. 
Csak a választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1000,-Ft darabáron.

Stúdió-szabadtéri portréfotó férfiaknak: A fotózás során a stúdióban kezdünk, majd egy közeli parkban folytatjuk. A parkban ősfák, romantikus kőfalak, virágok vannak.  Több átöltözéssel, sok háttérrel, klasszikus beállításokkal készülnek a felvételek. A fényképezés kb 90 perces, az ebből választott 15 képet retusálva adjuk át. Ára: 45.000,-Ft 15 db választott retusált digitális képpel. A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1000,-Ft darabáron.

Társkereső portréfotó alap férfiaknak: A fotózás során közeli és egész alakos fotók készülnek Több átöltözéssel, sok háttérrel, klasszikus beállításokkal készülnek a felvételek. A fényképezés 60 perces, az ebből választott 10 képet retusálva adjuk át. Ára: 29.000,-Ft 10 db választott retusált digitális képpel. A választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1.500,-Ft darabáron.
Csak a választott képeket adjuk ki, de lehetőség van több kép választására + 1000,-Ft darabáron.

A fenti lehetőségeken kívül nyitottak vagyunk más elképzelések megvalósítására is! Számtalan ötlettel segítünk ebben, ha felveszed a kapcsolatot velünk!

1152 Budapest, Rákos út 86. telefon: +36309428553

Fotózás férfiaknak