Fotózás nőknek

Csábító, romantikus beállítások különböző szépségtípusok összeállításában

Csábítás felsőfokon:

Titokban mindenki vágyik arra, hogy izgalmasnak, érdekesnek találják! Ebben a csomagban olyan képek készülnek, amivel meglepetést okozol környezetednek is! Magad is elcsodálkozol, hogy milyen különleges vagy, és rövid idő múlva nem lepődsz meg azon, mennyien szeretnének veled megismerkedni! A fotózás 3 órás, a stúdióban kezdünk, majd egy szabadtéri helyszínen folytatjuk. Tartalmaz két különleges fotósminket és több hajigazítást a különböző ruhákhoz. 40 db választott és retusált képet tartalmaz digitális és 13x18 cm-es papírképeken. Ára: 99.000,-Ft

A Csábító:

Romantikus fotósorozat különleges hátterekkel, romantikus, érzéki beállításokkal. Az elkészült képekből egy különleges személy sejlik fel, akiben izgalmas, vonzó, eredeti személyiség rejtőzködik. A fotózás két órás, tartalmaz egy profi fotósminket 30 választott és retusált digitális képet. A fotózás kb 2 órás a stúdióban készül el, de igény és előzetes megbeszélés szerint szabadtéri helyszínen is történhet. Ára: 75.000,-Ft 40 db választott és retusált digitális képpel.

Rejtőző szépség:

Egy sorozat, amelyben rájössz, hogy te is lehetsz olyan, mint a tévében, magazinokban imádott sztárok! Bevezetés a modellfotózás rejtelmeibe, különleges, nem hétköznapi képek rólad! Klasszikus beállítások, amelyek egy különleges világba visznek el. A fotózás 1,5 órás, tartalmaz egy profi fotósminket, 20 választott és retusált digitális képet. A fotózási helyszín a stúdió. Ára: 45.000,-Ft, smink nélkül 39.000,-Ft 30 db választott és retusált digitális képpel.

Bombanő szexi próbáld ki magad csomag!
A fotózás kb.háromnegyed órás.A  A csomag tartalmaz 10 db szexi fotó digitális anyagát, amit Te választasz ki a kb. 50-60 szexi felvételből.
Mit hozzál magaddal?
2-3 szett szolid, csinos ruhát, 1-2 pár cipőt, a ruhákhoz passzoló kiegészítőket. A szexi fotókhoz 1-2 szett szexi ruhát, fehérneműt.
Ára: 28.000,-Ft

Pozitív változás:

Egy olyan fotósorozat, amely egy szerepjáték: klasszikus modellfotózás, ahol nem kell felkészülni előzetesen, mindent beállítunk és mindenben segítünk! A fotózás 1 órás, 10 választott, retusált képet tartalmaz, ára 20.000,-Ft, sminkelést nem tartalmaz, de külön 6.000,-Ft-ért kérhető profi fotósmink.

Társkereső portréfotó:

A fotózás során közeli portréfotók készülnek, legfeljebb 1 egész alakos beállítással. A fényképezés 25 perces, az ebből választott 5  db képet retusálva adjuk át. Ez egy klasszikus társkeresős képsorozat profi kivitelezésben. Ára: 12.000,-Ft 5 db választott retusált képpel.

1152 Budapest, Rákos út 86. telefon: +36309428553