Fotózás társkeresőknek, karriert építőknek

Csapjunk a közepébe: nem kell, hogy szép legyél egy fotón!

De kell, hogy szimpatikusnak, rokonszenvesnek lássanak, akivel az ember szívesen  szóba elegyedik!

Aki vidám, és ezt kisugározza környezetére is, nyerő helyzetben van bármilyen helyzetben! Nem számít, ha

testes, ha alacsony, ha túl magas, ha nagy az orra, ha tokás, ha .. és itt sorolhatnám az okokat, amivel a

legtöbb ember megkeseríti a saját életét! Minden ember kedveli annak a társaságát, aki jókedvű, az arca, a megjelenése

derűt sugároz.

 

Megfigyeltem, hogy ha egy társaságban bárkiről szó esik, akit nem ismernek, néhányan azonnal rákeresnek a közösségi oldalakon.

Amint megtalálják, máris mutatják a fényképét, és legtöbbször azonnal ítélet születik róla, ami aztán döntően befolyásolja a róla alkotott

véleményt! Ha a fénykép üt, akkor az illető beírta magát a társaság emlékezetébe, ha nem üt, a feledés lesz a sorsa. És jaj annak a személynek,

akinek fényképe valamilyen negatív kritikát kap!

A jó fénykép mindent visz!

Egy jó portréfotóval bizalmat kapsz, lehetőséget a tovább jutásra, társakat találsz, karriert építhetsz, egy általad vágyott világba léphetsz!

Ezek a nyerő fényképek a te távollétedben is téged erősítenek, egy pozitív, értékes ember hírét viszik, osztják meg idegenek között a te szimpátiádat.

Gyakran végignézem én is sok ismerősöm profilképeit a közösségi oldalakon. Néha elhűlök, hogy valaki milyen fényképpel van jelen! Ha nem ismerném,

teljesen más véleménnyel lennék róla! Ez pedig nem jó dolog! Nagyon sokan nem gondolják meg jól, milyen fényképekkel lehetnek sikeresek. Egy társkereső

oldal tulajdonosaival jól kitárgyaltuk a minap ezt a problémát. Ők is nagy hibának tartották a nem megfelelő fényképek kiválasztását!

Érdemes néha egy sorozatot egy jó portréfotóssal készíttetni! Gyakran tapasztalom, hogy milyen kellemes

csodálkozással nézik végig a profi fotós által készített fényképeiket.

Néhányan úgy érzik máris, hogy szinte újjá születtek!

Ötképes bemutatkozó fotózás

A fotózás során közeli portréfotók készülnek, legfeljebb 1 egész alakos beállítással. A fényképezés 25 perces, az ebből választott 5  db képet retusálva adjuk át. Ez egy klasszikus társkeresős képsorozat profi kivitelezésben. Ára: 12.000,-Ft 5 db választott retusált képpel.

Belentkezem egy fotózásra!

Tízképes bemutatkozó fotózás

A fotózás kb. 50 perces. Több átöltözési lehetőséggel készülnek fotók, legalább 4 háttérrel, különleges, előnyös portrébeállításokkal. Közeli és egész alakos képek is. A felvételekből 10 db választott és retusált kép ára: 25.000,-Ft. A retusálás archibák, ráncok, szarkalábak, pattanások gyengítését vagy igény szerinti eltüntetését jelenti.

Belentkezem egy fotózásra!

Tizenötképes bemutatkozó portréfotó sorozat

A fotózás kb. 90 perces. Több átöltözési lehetőség, sok háttér.A fotózás egy része szabadtéri. A külső helyszín egy romantikus hely a környéken. A fotózás során különleges portrébeállításokat vetünk be, amelyekkel biztosra mehet bárki a  való megjelenéseken! Kimagaslóan szép, előnyös képek készülnek. A visszajelzések alapján ez a csomag a leghatékonyabb. A 15 képes bemutatkozó portréfotó sorozat ára 37.000,-Ft. A 15 db választható képet retusálva, digitálisan adjuk át.

Belentkezem egy fotózásra!