Nőket fotózni nem egyszerű feladat!

Egyrészt csoda érzés, hiszen minden nőben van valami egészen különleges, ami engem rögtön megfog!

Ezt a nehezen megfogalmazható dolgot valahogy elő kell hoznom, ha tényleg kiemelkedően jó fotókat szeretnék csinálni.

A férfiaknál könnyebb dolgom van, hiszen áttekinthetőbbek: kemény, vagy lágy az arcuk, kisportolt, vagy elhanyagolt a testük.

A nőknél minden sokkal bonyolultabb: Egészen kis pillantások, rezzenések, apró megnyilvánulások áradnak belőlük folyamatosan. Ha nem jól kezdem az instruálást, könnyen mellé foghatok. Megtalálni egy közös hangot a fotózás során – bizony létkérdés, ha jó fotókat szeretnék a végén átadni. Nőket fotózni semmiképpen nem egyszerű feladat! 

Bemutatkozó csomag

 

Ez a legkisebb csomagom, de a legfontosabb! A fotózás 25 perces, tehát a lényegre törő, elfoglalt nőknek ajánlom. Akik adnak arra, hogy cv fotójuk egyedi legyen, akik közösségi oldalukon más és más különleges képet raknának fel, ezt a csomagot válasszák! Meggyőződésem, hogy több kép összeadódik, sokkalta értékesebb lesz, mint akármilyen kiemelkedően jó egy kép. A csomag öt képet tartalmaz, amiket finoman retusálunk.

5 képes bemutatkozó csomag ára: 12.000,-Ft

Alap üzleti portréfotók

 

Meggyőződésem, hogy a profi női üzleti portréfotóhoz elég egy finom smink és egy olyan ruha, amiben általában a munkahely megkíván. A hitelesség, a bizalom sugárzása már az én dolgom. Természetesen örülök, ha valaki felkészült és adja magát! Ötleteimmel vegyítve biztosan kiemelkedő eredményeket érünk el! De lehet teljesen tanácstalanul is jönni, több ruhakölteménnyel: összehozzuk! Profin összehozzuk! A fotózás 1 órás. Ezen idő alatt legalább 60 felvétel készül, de nem akármilyenek! Több háttér, különleges fények. A kiválasztott 10 felvételt adom át finom retusálással 25.000,-Ft-ért. Minden további választott kép ára: 1.000,-Ft.

 

Prémium üzleti portréfotó

 

A felvételek többségét greenbox segítségével készítjük. Utólag teszün mögéje hátteret, illetve a megrendelő később maga is cserélgetheti a hátteret! Vezetői beállítások, kiegészítők használata. A fotózás másfél órás, legalább 100 felvétel készül. A kiválasztott 10 db retusált kép ára: 45.000,-Ft.

 

 

 

Külső helyszín, irodai környezet

 

Munkahelyen, természetes környezetben is vállalunk fotózásokat. Mobil stúdiót viszünk a helyszínre és akár egy ember fotózását is vállaljuk.

Ár:az igények egyeztetése után megegyezés szerint