Kaszás Attila fényképész

A fotózás a legnépszerűbb hobbi!
A fotózás a legnépszerűbb hobbi Amióta szinte minden kütyüvel készíthetsz, nézegethetsz fotókat. Eszünkbe sem jut, hogy bárhogy felgyorsult a világ és körülvesz minket a fejlett technológia, azért  fotózni is meg kell/ene/ tanulni, mint minden komoly dolgot. A legjobb fotós is kerül váratlan helyzetekbe. Ebben segítek én. Én már jó néhány évtizede foglalkozom ezzel a mesterséggel. Ez […]

Kaszás Attila fényképész

A fotózás a legnépszerűbb hobbi

Amióta szinte minden kütyüvel készíthetsz, nézegethetsz fotókat. Eszünkbe sem jut, hogy bárhogy felgyorsult a világ és körülvesz minket a fejlett technológia, azért  fotózni is meg kell/ene/ tanulni, mint minden komoly dolgot.

fotózás

A fotózás a legnépszerűbb hobbi. Amikor ezt a gépet kiadták, már akkor is ez volt!

A legjobb fotós is kerül váratlan helyzetekbe.

Ebben segítek én. Én már jó néhány évtizede foglalkozom ezzel a mesterséggel. Ez nem jelenti azt, hogy mindent de mindent tudok. Bár volt idő, mikor azt hittem. Tény, hogyha az embernek sikerült néhány dolgot megcsinálnia egy szakmában , és jópár dolgot el is szúrt benne, valami képe van már róla. Én szívesen olvastam és hallgattam más tapasztalatait, ha azt tiszta forrásból véltem.

Szívesen segítek bármilyen fotózási kérdésben. Élnek is ezzel ismerőseim. A portréfotózásaim során sokszor elbeszélgetek a megrendelőkkel. Nagyon izgalmas beszélgetések ezek mindkét részről. Nekem nem csak a portréfényképezésben vannak vágyaim, mármint hogy mindenkiről legyen egy igazán kitűnő fotó. Hanem az is a célom, hogy akik maguk fényképeznek, minél inkább jobb képeket készítsenek.