Fotózási csomagok

Fotózás nőknek:

Csábítás felsőfokon:

Titokban mindenki vágyik arra, hogy izgalmasnak, érdekesnek találják! Ebben a csomagban olyan képek készülnek, amivel meglepetést okozol környezetednek is! Magad is elcsodálkozol, hogy milyen különleges vagy, és rövid idő múlva nem lepődsz meg azon, mennyien szeretnének veled megismerkedni! A fotózás 3 órás, a stúdióban kezdünk, majd egy szabadtéri helyszínen folytatjuk. Tartalmaz két különleges fotósminket és több hajigazítást a különböző ruhákhoz. 40 db választott és retusált képet tartalmaz digitális és 13x18 cm-es papírképeken. Ára: 99.000,-Ft

A Csábító:

Romantikus fotósorozat különleges hátterekkel, romantikus, érzéki beállításokkal. Az elkészült képekből egy különleges személy sejlik fel, akiben izgalmas, vonzó, eredeti személyiség rejtőzködik. A fotózás két órás, tartalmaz egy profi fotósminket 30 választott és retusált digitális képet. A fotózás kb 2 órás a stúdióban készül el, de igény és előzetes megbeszélés szerint szabadtéri helyszínen is történhet. Ára: 75.000,-Ft 40 db választott és retusált digitális képpel.

Pozitív változás:

Egy olyan fotósorozat, amely egy szerepjáték: klasszikus modellfotózás, ahol nem kell felkészülni előzetesen, mindent beállítunk és mindenben segítünk! A fotózás 1 órás, 10 választott, retusált képet tartalmaz, ára 19.000,-Ft, sminkelést nem tartalmaz, de külön 6.000,-Ft-ért kérhető profi fotósmink.

Rejtőző szépség:

Egy sorozat, amelyben rájössz, hogy te is lehetsz olyan, mint a tévében, magazinokban imádott sztárok! Bevezetés a modellfotózás rejtelmeibe, különleges, nem hétköznapi képek rólad! Klasszikus beállítások, amelyek egy különleges világba visznek el. A fotózás 1,5 órás, tartalmaz egy profi fotósminket, 20 választott és retusált digitális képet. A fotózási helyszín a stúdió. Ára: 45.000,-Ft, smink nélkül 39.000,-Ft 30 db választott és retusált digitális képpel.

Társkereső portréfotó:

A fotózás során közeli portréfotók készülnek, legfeljebb 1 egész alakos beállítással. A fényképezés 25 perces, az ebből választott 5  db képet retusálva adjuk át. Ez egy klasszikus társkeresős képsorozat profi kivitelezésben. Ára: 12.000,-Ft 5 db választott retusált képpel.

Fotózás férfiaknak:

Az Ellenállhatatlan A fotózás a stúdióban és szabadtéren készül. Egy különlegesen elegáns ruhát is szerzünk. A Két órás fotózás során híres férfiak legütősebb beállításait valósítjuk meg a Te alkatodra szabva, stylist segítségével. Legalább 120 kép készül, ebből válogathatod ki a Neked tetsző 40 képet, amit retusálva, digitálisan és 13×18 cm méretű papírképeken is megkapsz. Ez a különleges képekből álló fotósorozat 40 db választott képpel 99.000,-Ft-ba kerül.

A Hódító: A fényképezés a stúdióban készül. A másfél órás fotózás során kipróbálhatsz olyan klasszikus, jól bevált beállításokat, amikkel híres férfiak hódítottak. Különleges fényekkel, személyedet a legvonzóbbá tevő hátterekkel olyan képek készülnek, amelyek meggyőző erővel bizonyítják hódító képességeidet. A Hódító fotósorozat 30 db választott, nagyon ütős képpel 45.000,-Ft-ba kerül.

Társkereső portréfotó: A fotózás során közeli portréfotók készülnek, legfeljebb 1 egész alakos beállítással. A fényképezés 25 perces, az ebből választott 5 képet retusálva adjuk át. Ez egy klasszikus társkeresős képsorozat profi kivitelezésben. Ára: 12.000,-Ft 5 db választott retusált digitális képpel

Társkereső Sármőr Ez egy új fajta fotózás! Az ára 35.000,-Ft, és van egy nagy különlegessége: két olyan ruhadarabot adunk rád /zakó, ing, kalap, vagy valamilyen kiegészítő,/, ami nagyon trendi, nagyon divatos, nagyon menő! Sok embernek nincs megfelelő cucca, hogy egy  jó sorozata legyen, ezt ezért találtuk ki! Ezt azoknak ajánljuk, akik nem biztosak magukban, kicsit bizalmatlanok a világgal szemben, vagy akármi problémájuk az öltözködésükkel! A képek magukért beszélnek majd! A 35.000,-Ft-ért 10 db rendkívül jó képet kapsz retus

Önéletrajzi bemutatkozás, prémium üzleti portrésorozat, általános business portréfotózás

Önéletrajzi fotó, bemutatkozó fénykép, LinkedIn fotó

A fotózás 25-30 perces, kb. 30 felvétel készül legalább három háttérrel, klasszikus portréfotó beállításokkal. A csomag 5 képből áll: az 5 db képet retusáljuk megbeszélés szerint.

Az ötképes csomag ára: 12.000,-Ft

Prémium üzleti portréfotózás, utólagosan cserélhető hátterekkel

A fotózás kb. 1 órás, 70-80 közeli és egész alakos portréfotó készül, kifejezetten üzleti jellegű, elegáns megjelenést sugalló beállításokkal. A ruhákat illetően előzetes egyeztetés szükséges.Speciális, szakmára jellemző portréfotók készítése greenbox segítségével. Ezeknek a képeknek a háttere változtatható, cserélhető, külön egyedi igényeknek megfelelő.

A választott 10 retusált kép ára: 25.000,-Ft

Általános üzleti portréfotózás

Ebbe a csomagba egész alakos fotózás és közeli portréfotózás is belefér. A képek jellege általános, több átöltözés lehetséges, készülnek üzleti jellegű és a magánéletben is kiemelkedő eredménnyel felhasználható felvételek Legalább négy háttérrel készülnek egész alakos és közeli felvételek, klasszikus beállításokkal. A mintegy 45 perces fotózás során kb. 50 felvétel készül.

Az üzleti portréfotózás ára 10 db választott képpel: 20.000,-Ft

Kaszás Attila fényképész 1152 Budapest, Rákos út 86. tel: +36309428553

Érdekel a fotózás

Új helyszínek! Vintage stúdióval is rendelkezésre állunk. Ezt a helyszínt előzetesen le kell foglalni.